VaccPlanner

Send til Twitter! Send til Facebook!


13 kr


VaccPlanner

Er du forælder til små børn eller måske en på vej, rejser du meget i udlandet, eller vil du blot have mere styr på dine egne vaccinationer? Så er Vacc. Planner lige noget for dig.

Med Vacc. Planner kan du hurtigt og nemt tilføje familiemedlemmer i kartoteket og herefter få et overblik over forestående vaccinationer og dine allerede modtagne vaccinationer. Få påmindelser for forestående vaccination og læs om eventuelle bivirkninger for den enkelte vaccination. Vacc. Planner er inddelt i “Børnevaccinationer” og “Øvrige vaccinationer” og er en stor hjælp i dagligdagen til småbørnsfamilier.

Du kan også bruge Vacc. Planner som din egen personlige database for dig selv og din familie. Du b.la. kan tilføje blodtype, cpr. nr. og allergier for det enkelte familiemedlem, derved kan du holde styr på de sundhedsmæssige praktiske ting.

Brugere af denne app er selv ansvarlig for at opdatere og indføre data.

Informationer omkring obligatoriske børnevaccinationer og øvrige vaccinationer og mulige bivirkninger er hentet fra De Danske Lægers Vaccinations Service.Skærmbilleder fra applikationen :


Klik på et billede for at se det i stort.
Exposure tracker

Kommentarer til applikationen :


Der er ikke skrevet nogle kommentarer endnu!Dit navn : 

Din email (vises ikke) :


Indtast kommentar : 


Hvad er summen af 8 + 4 :